Administrare infrastructura

Proiecte personalizate de infrastructură IT

Dezvoltăm împreună proiecte pretabile companiei tale, bazate pe infrastructură de tip in-house și hybrid, fără a îngreuna procesele deja derulate de organizația ta.

Echipa tehnică NCSS este disponibiliă 24/7 pentru a implementa proiecte, instala produse hardware/software, actualiza versiunile vechi de firmware, precum și o serie de alte îmbunătățiri aplicabile sistemelor tehnice deja existente.

a

Soluții de infrastructură Microsoft

Echipa tehnică NCSS dispune de cunoașterea necesară pentru a implementa tehnologiile de tip Microsoft.

a

Audit IT

Experții tehnici NCSS sunt specializați și acreditați în tehnologiile cu care lucrează, reușind astfel să aprecieze corect necesarul tehnic subsumat companiei tale.

a

Servere și mașini virtuale (VMs)

Optimizează costurile serverelor prin consolidarea mai multor mașini virtuale pe aceeași mașină fizică. Poți crește nivelul securității și recuperarea rapidă a datelor cu MS VDI, Citrix sau VMware

a

Soluții de securitate IT

Pe lângă soluțiile antivirus și cele de securitate oferite, echipa NCSS te ajută să implementezi un business continuity plan, prin care asiguri recuperearea operațională a companiei în cel mai scurt timp.

Ia legatura cu un specialist

Avantaje

Oferă companiei tale posibilitatea implementării unor proiecte personalizate, alături de nenumărate alte beneficii, printre care:

Utilizarea celor mai eficiente tehnologii de pe piață

Obținerea unor prețuri competitive în domeniul IT&C

Beneficierea de service inclusiv post-garanție

Beneficierea de suport și sesiuni de training pentru utilizarea corectă a produselor

Obținerea de service gratuit pentru echipamentele achiziționate de la NCSS

Accesul la tehnologii de ultimă generație

Accesul la service pentru echipamentele achiziționate din surse terțe

Reducerea timpului necesar implementării

Suntem aici pentru a-ți oferi cele mai bune soluții în cel mai scurt timp. Primul pas este completarea formularului de mai jos – următorii îi vom face împreună, în direcția extinderii companiei tale.

    Call Now ButtonSuna acum!