Solutii VPN

Solutii VPN – retele virtuale private

Creșterea nivelului de securitate al infrastructurii tehnice din compania ta nu a fost niciodată mai facilă. Solutia VPN inserează o rețea privată în cadrul rețelei publice deja existente în cadrul companiei tale. Cu ajutorul acesteia, conversațiile din cadrul VPN devin criptate, utile atât pentru angajații prezenți în firmă, cât și pentru cei care lucrează de acasă/în delegații. Resursele vitale, precum accesarea emailului, network drives sau resursele din intranet devin astfel accesibile și securizate oriunde și oricând.

Avantaje

Facilitează conectarea și menține un nivel ridicat de securitate în compania ta

Scalabilitate

În cazul în care compania ta este într-o continuă creștere, este ideal un număr mai mare de angajați mobili – și, implicit, obținerea unor conexiuni securizate cu partenerii.

Securitate

Protejarea datelor companiei și evitarea răspândirii acestora pe Internet este un element vital. Cu ajutorul tehnologiilor de securitate (criptare, IPSec, autentificare), acest risc este eliminat.

Reducerea costurilor

Comparativ cu sumele aferente unei rețele private deținută de companii, o rețea privată virtuală vine cu costuri mai mici, prin scăderea costurilor aferente procesului de operare al rețelei.

Mobilitate

Prin intermediul unui VPN, angajații companiei tale se pot deplasa oriunde și conecta în siguranță la rețeaua privată a companiei. Cu ajutorul acesteia, datele sunt criptate în mod automat.

Simplitate operațională

Echipa tehnică NCSS este formată din specialiști IT ce dispun de experiența necesară pentru a înțelege, identifica și evalua cele mai bune soluții pentru compania ta.

Suport prompt 24/7

Administrarea corectă a rețelei virtuale private, alături de soluționarea problemelor apărute, intră în responsabilitatea specialiștilor noștri. Indiferent de situație, NCSS oferă suport prompt 24/7.

Crește nivelul intern de securitate al companiei tale cu ajutorul echipei NCSS!

Suntem aici pentru a-ți oferi cele mai bune soluții în cel mai scurt timp. Primul pas este completarea formularului de mai jos – următorii îi vom face împreună, în direcția extinderii companiei tale.

    Call Now ButtonSuna acum!