Administrare statii de lucru

SIGURANȚA COMPANIEI TALE ESTE PRIORITATEA NOASTRĂ

Fiecare stație de lucru care nu funcționează în parametri normali, sau nu răspunde tehnic nevoilor tale de business, provoacă pierderi organizației tale. Odată cu dezvoltarea afacerii tale și cu instalarea de noi echipamente, serviciile profesioniste de administrare a stațiilor de lucru joacă un rol decisiv în păstrarea performanței operaționale a organizației tale.

Obtine un audit IT

Ia legatura cu un specialist

Administrare statii de lucru

Succesul unei organizații pleacă de la un nivel ridicat de accesibilitate al echipamentelor utilizate de angajați. Pentru a evita, pe cât posibil, disfuncționalitățile apărute la nivelul stațiilor de lucru, este necesară o strategie tehnică dezvoltată de experți în domeniu. Echipa tehnică NCSS vine cu cele mai bune soluții, prin care compania ta să nu piardă resurse în tot acest timp. Pe lângă optimizarea cheltuielilor, reușești să câștigi timp, iar angajații tăi vor putea livra produsele sau serviciile realizate în deadline-ul promis beneficiarilor.

a

Configurare și mentenanță

Echipa tehnică NCSS ia în considerare întreaga infrastructură tehnică din compania ta, plecând de la rețele și ajungând la serviciile de telecomunicații.

a

Administrarea aplicațiilor

Concentrează-te pe ceea ce este important pentru compania ta și lasă în grija specialiștilor NCSS patch-urile, instalarea aplicațiilor pe stațiile de lucru, precum și oferirea de suport prompt în cazul necesității restabilirii funcționării ca urmare a unui crash.

a

Mentenanță periodică și proactivă

Indiferent de problema apărută, specialiștii tehnici NCSS dispun de experiența necesară pentru a soluționa orice problemă hardware/software regăsită la nivelul stațiilor de lucru, atât de la distanță cât și la sediul companiei tale.

a

Administrarea antivirusului

Pentru a dispune de o administrare corectă și funcțională a măsurilor de securitate cibernetică, echipa tehnică NCSS asigură îndeplinirea tuturor condițiilor necesare.

a

Monitorizare

Cu ajutorul tehnologiilor de monitorizare a parametrilor de funcționare, momentele în care stațiile de lucru devin nefuncționale sunt reduse și evitate.

a

Soluții de dezvoltare

Compania ta va beneficia de soluții hardware avantajoase, optimizate și performante, prin intermediul experienței echipei tehnice NCSS. În cel mai scurt timp, vei avea o infrastructură tehnică dezvoltată inteligent.

Suntem aici pentru a-ți oferi cele mai bune soluții în cel mai scurt timp. Primul pas este completarea formularului de mai jos – următorii îi vom face împreună, în direcția extinderii companiei tale.

    Call Now ButtonSuna acum!