Wireless Corporare & HORECA

Suntem la un click distanță de obținerea celei mai bune variante a companiei tale. 

Dezvoltarea constantă a tehnologiei și utilizarea din ce în ce mai ridicată a echipamentelor tehnice aduce beneficii majore oricărei companii – dar și dezavantaje. O infrastructură IT deficitară atrage după sine erori ce se pot extinde. Împreună cu noi, toate aceste posibilități vor tinde către zero, iar compania ta va beneficia de o strategie personalizată pentru a face față noilor provocări tehnice.

Echipa noastra este pregatita sa discute cu tine despre serviciile NCSS si felul in care acestea se potrivesc nevoilor tale. Este atat de simplu!

Beneficii & Garantii NCSS

Prima impresie este întotdeauna importantă – cu precădere în relația companie-client. Indiferent de afacerea pe care o gestionezi, necesitatea existenței unei conexiuni rapide la Internet este de la sine înțeleasă.

Echipa tehnică NCSS are soluția ideală pentru a te ajuta să menții standarde ridicate – serviciul WiFi-AP asigură o infrastructură wireless optimă, indiferent de activitatea desfășurată: retail, hoteluri&restaurante, spitale etc. Cu ajutorul unei rețele wireless, atât angajații cât și clienții și partenerii vor beneficia de un acces securizat la Internet. În plus, pentru industria de tip retail, cea de restaurante sau hoteluri, cu deschidere către public, serviciul WiFi-AP poate fi perceput ca și valoare unică adăugată.

O rețea WiFi aplicabilă unui business de succes trebuie să întrunească o serie de condiții, dintre care amintim: creșterea performanței, asigurarea conexiunii într-un mod securizat al unui număr de utilizatori, precum și un nivel de securitate crescut pe tot parcursul utilizării rețelei.

Asigură conexiunea unui număr mare de utilizatori
Delimitează traficul de tip GUEST de cel aferent mediului intern
Optimizează costurile prin intermediul utilizării unui model eficient de management
Crește vizibilitatea brandului/companiei tale în mediul online cu ajutorul rețelelor sociale
Asigură productivitatea și unui nivel ridicat de securitate pentru angajaț
Menține o viteză ridicată pentru clienți
Reglează accesul și setează limite de bandă în utilizarea diferitelor aplicații
Restricționează accesul către website-uri nedorite
Asigură un nivel ridicat de securitate pentru tranzacționarea datelor (internetbanking, sectorul medical etc.)
Crește satisfacția personalului, datorită capacității acestora de a-și conecta dispozitivele tehnice la Internet

Suntem aici pentru a-ți oferi cele mai bune soluții în cel mai scurt timp. Primul pas este completarea formularului de mai jos – următorii îi vom face împreună, în direcția extinderii companiei tale.

     

     

    Call Now ButtonSuna acum!