Audit si Consultanta IT

Audit de securitate IT

Prin intermediul unui audit IT, obții o imagine clară a infrastructurii tehnice din compania ta. În urma procesului de auditare, echipa tehnică întocmește un raport pe baza căruia se analizează parametrii de funcționare, precum și accesul și punctele de control. Complementar raportului, se determină în termeni exacți care este capacitatea unei companii de a utiliza eficient infrastructura tehnică, alături de posibilitățile acesteia de a proteja datele și informațiile și nivelul de acces potrivit fiecărui angajat la resursele tehnologice corespunzătoare.

Avantaje

Disponibilitate

Elimină limitele de funcționare ale infrastructurii IT din compania ta – crește disponibilitatea, spre 100%

Confidentialitate

Restricționarea accesului infrastructurii IT doar către utilizatorii autorizați sau extinderea acestuia către terțe părți.

Integritatea datelor

Asigurarea integrității datelor și disponibilitatea acestora 24/7, precum și implementarea unor proceduri de backup și sisteme de siguranță în condițiile unei erori survenite la nivelul sistemului.

Securitate IT

Creșterea nivelului de securitate fizică pentru echipamentele de stocare, precum și a nivelului de securitate logică a informațiilor, în raport cu tehnologiile folosite.

Oferă companiei tale suportul necesar pentru a se putea extinde în direcția potrivită.

Consultanta IT

Succesul unui business stă în atingerea unui nivel ridicat de securitate internă al oricărei organizații.

În cazul în care îți dorești același lucru pentru compania ta, echipa tehnică NCSS te ajută să identifici, aplici și implementezi cele mai bune soluții pretabile necesităților tale, fie pentru a optimiza sau pentru a extinde sistemul informatic deja existent. Beneficiază de soluții de tip open source sau licențiate!

Contactează-ne acum și beneficiază de un prim audit IT gratuit!

Suntem aici pentru a-ți oferi cele mai bune soluții în cel mai scurt timp. Primul pas este completarea formularului de mai jos – următorii îi vom face împreună, în direcția extinderii companiei tale.

    Call Now ButtonSuna acum!