Securitate IT

Politica noastra de securitate

NCSS identifică și implementează soluții de securitate adecvate pentru întreaga infrastructură tehnică a organizației tale, nu înainte de a fi trecute printr-un filtru de optimizare a costurilor, în favoarea clientului. Cu ajutorul soluțiilor noastre de securitate, chiar și cele mai avansate atacuri cibernetice vor putea fi prevenite – iar vulnerabilitățile, identificate și îndepărtate. 

Securitatea retelei

Soluțiile de securizare a rețelei dezvoltate și implementate de NCSS elimină riscul de interceptare ilegală a informațiilor vehiculate în cadrul companiei, oferind un control deplin al gradului de accesibilitate. Astfel, informațiile de interes devin accesibile pentru personal, dar inaccesibile pentru terțe părți.

Soluții de continuitate

În cazul apariției unor evenimente IT neprevăzute, în 85% dintre cazuri datele pierdute nu mai pot fi recuperate. NCSS oferă consultanță pentru identificarea și implementarea de soluții adecvate, prin care compania ta să funcționeze la parametrii optimi (Business Continuity Plan sau Disaster Recovery).

Suport 24/7/365

Echipa NCSS este formată din specialiști care asigură administrarea continuă de măsuri de securitate cibernetică, inclusiv pe stațiile de lucru din compania ta. Astfel, se evaluează în mod constant următorii parametri: securitatea fizică a infrastructurii IT și securitatea logică a informațiilor.

Criptarea datelor

Protecția și transmiterea datelor unei terțe părți pot fi reglementate cu ajutorul soluțiilor de criptare oferite de NCSS. Pentru alegerea celei mai bune soluții, echipa noastră estimează, înainte de toate, gradul de necesitate aferent implementării unei politici de criptare a datelor în interiorul companiei tale.

Solutii antivirus si antispam

Echipa NCSS, alături de partenerii în domeniul securității rețelei și protecției datelor, asigură desfășurarea activităților de business în condiții optime. Contează pe noi și beneficiază de o rețea 100% securizată, date protejate (atât în exteriorul cât și interiorul companiei), totul cu ajutorul unor testări periodice și tehnologii de ultimă generație.

Soluții de securitate a rețelei și protecția datelor

NCSS și partenerii acestuia în domeniul securității rețelei și a protecției datelor aduc siguranța activităților de business în condiții optime. Poți conta pe noi pentru a fi proactivi și a asigura, prin testare periodică, siguranța deplină a rețelei și informațiilor tale și ale clienților tăi, folosind tehnologii de ultimă generație.

Suntem aici pentru a-ți oferi cele mai bune soluții în cel mai scurt timp. Primul pas este completarea formularului de mai jos – următorii îi vom face împreună, în direcția extinderii companiei tale.

    Call Now ButtonSuna acum!