Despre noi

Cine suntem

Suntem o echipă tânără, proactivă și la zi cu tot ce este nou în materie de IT. Pe scurt, suntem Network Consulting & Security Solutions, pe piață de 7 ani, la care se adăugă minim alți 3 ani de experiență tehnică individuală fiecărui membru din echipă. Sediul nostru se află în Brașov, locul în care suntem disponibili 24/7 pentru a asigura buna funcționare a tuturor companiilor deținute de clienții noștri.

Aceeași disponibilitate o oferim și pentru localități precum Ploiești, Sibiu și Covasna.

Misiune

Ne dorim să oferim cliențiilor servicii de înaltă calitate și soluții rapide la problemele tehnice întâmpinate zilnic.

Viziune

Venim în întâmpinarea noilor provocări tehnice cu soluții inovative, reușind să rămânem competitivi.

m
Partenerul tau IT&C de incredere

Investim în echipa nostră tehnică, pentru a fi la zi cu tehnologiile emergente și provocările tehnice nou apărute. În plus, alimentăm creativitatea fiecăruia dintre noi, pentru a dezvolta soluții inovatoare pentru compania ta.

m
Suntem diferiti

Echipa NCSS se axează pe performanță, fiind mult mai interesați de calitate și nu de cantitate. Suntem orientați spre identificarea unor soluții inovatoare, pretabile a face față noilor provocări de securitate. Astfel, identificarea acestora se face împreună cu clientul, astfel încât soluția propusă să fie și cea mai bună – atât pe termen scurt, cât și lung.

m
Pasiune si know – how

Specialiștii NCSS îmbină cunoștințele tehnice cu plăcerea de a lucra într-un mediu dinamic, în care prioritatea este găsirea celor mai bune soluții pentru clienții noștri. În cel mai scurt timp, cu cele mai puține resurse și la cel mai mic preț, oferim servicii de calitate personalizate.

Suntem 24/7 în legătură cu clienții noștri.

Contactează-ne oricând pentru mai multe informații privind serviciile noastre – și un zâmbet ☺

Call Now ButtonSuna acum!