FortiGate: cum să vă protejați organizația de amenințările cibernetice

securitate cibernetica fortigate brasov

FortiGate: cum să vă protejați organizația de amenințările cibernetice

În lumea digitală de astăzi, securitatea cibernetică este esențială pentru orice organizație, indiferent de mărime sau industrie. Amenințările cibernetice sunt din ce în ce mai sofisticate și pot avea un impact devastator asupra afacerilor, de la pierderea de date și bani până la întreruperea activității.

Un echipament FortiGate este o soluție de securitate cibernetică completă care poate ajuta organizațiile să se protejeze împotriva unui spectru larg de amenințări. FortiGate oferă o serie de caracteristici și funcții de securitate, inclusiv:

 • Firewall de ultimă generație (NGFW): FortiGate oferă o protecție completă împotriva traficului rău intenționat, inclusiv atacuri DDoS, malware și atacuri de tip zero-day.
 • Inspecție profundă a pachetelor (DPI): FortiGate poate analiza în detaliu conținutul traficului de rețea, inclusiv aplicații, utilizatori și dispozitive.
 • Analiza comportamentală anormală (UBA): FortiGate poate detecta anomalii în comportamentul de rețea, care pot indica o activitate suspectă sau dăunătoare.
 • Firewall de aplicații web (WAF): FortiGate poate proteja aplicațiile web împotriva atacurilor de tip SQL injection, cross-site scripting și alte vulnerabilități.
 • Servicii de securitate FortiGuard: FortiGate oferă acces la informații și analize de securitate în timp real de la FortiGuard Labs, un centru de cercetare și dezvoltare de securitate cibernetică de top.

 

Statistici despre securitatea cibernetică

 • În 2022, costul global al atacurilor cibernetice a fost estimat la 6,0 trilioane de dolari.
 • În fiecare secundă, sunt lansate 11 atacuri cibernetice.
 • 60% dintre organizațiile au fost victimele unui atac cibernetic în ultimii doi ani.
 • 85% dintre organizațiile care au fost victimele unui atac cibernetic au suferit pierderi financiare.

 

Cum te poate ajuta un echipament FortiGate de la Fortinet

Un echipament FortiGate poate ajuta organizațiile să se protejeze împotriva unui spectru larg de amenințări cibernetice, inclusiv:

 • Atacurile DDoS: Poate detecta și bloca atacurile DDoS, care pot întrerupe sau chiar închide o organizație.
 • Malware: Poate detecta și bloca malware-ul, care poate fi utilizat pentru a fura date sau a compromite sistemele.
 • Atacuri de tip zero-day: Poate detecta și bloca atacurile de tip zero-day, care sunt atacuri care exploatează vulnerabilități necunoscute.
 • Atacurile de tip phishing: Ajuta la protejarea utilizatorilor împotriva atacurilor de tip phishing, care sunt atacuri care sunt utilizate pentru a fura informații personale.
 • Atacuri de tip ransomware: Ajuta la protejarea datelor împotriva atacurilor de tip ransomware, care sunt atacuri care blochează accesul la date și solicită o răscumpărare.

 

Un echipament FortiGate este o soluție de securitate cibernetică puternică și eficientă care poate ajuta organizațiile să se protejeze împotriva unui spectru larg de amenințări. Cu caracteristicile și funcțiile sale avansate, FortiGate poate ajuta organizațiile să reducă riscul de atacuri cibernetice și să protejeze datele și sistemele critice.

  

În plus față de utilizarea unui echipament FortiGate, organizațiile pot lua următoarele măsuri pentru a-și îmbunătăți securitatea cibernetică:

 • Educați-vă angajații despre securitatea cibernetică. Angajații sunt adesea prima linie de apărare împotriva atacurilor cibernetice.
 • Mențineți-vă sistemele și software-ul actualizate. Actualizările de securitate pot rezolva vulnerabilitățile care pot fi exploatate de atacatori.
 • Utilizați o soluție de securitate completă. O soluție de securitate completă va oferi protecție împotriva unui spectru larg de amenințări.

 

În plus față de furnizarea de echipamente de securitate de ultimă generație, compania noastră oferă, de asemenea, servicii de configurare și implementare. Echipa noastră de experți în securitate cibernetică vă poate ajuta să configurați și să implementați un echipament FortiGate în rețeaua dvs., astfel încât să beneficiați de toate caracteristicile și funcțiile sale avansate.

  

Serviciile noastre de configurare și implementare includ următoarele:

 • Evaluarea necesităților de securitate: Echipa Network Consulting & Security Solutions va evalua nevoile de securitate ale organizației dvs. pentru a vă asigura că echipamentul FortiGate este configurat pentru a vă proteja împotriva amenințărilor specifice care vă vizează.
 • Proiectarea și implementarea soluției: Echipa noastră va proiecta și implementa o soluție de securitate FortiGate care să îndeplinească nevoile specifice ale organizației dvs.
 • Formarea și asistența tehnică: Echipa noastră vă va oferi formarea și asistența tehnică de care aveți nevoie pentru a utiliza în mod eficient echipamentul FortiGate.

  

Pentru mai multe informații despre serviciile noastre de configurare și implementare, vă rugăm să ne contactați.

Suna acum!