Fortigate – proiectat să protejeze rețelele împotriva amenințărilor cibernetice

Fortigate – proiectat să protejeze rețelele împotriva amenințărilor cibernetice

FortiGate este o linie de echipamente de securitate cibernetică dezvoltate de către Fortinet, un furnizor de soluții de securitate cibernetică. FortiGate este proiectat să protejeze rețelele împotriva amenințărilor cibernetice și să ofere control și acces securizat pentru utilizatori.

Unul dintre elementele cheie care definesc FortiGate este funcționalitatea sa de firewall. Firewall-ul FortiGate poate filtra traficul de rețea în ambele direcții – intrare și ieșire – și poate aplica politici de securitate pentru a proteja rețeaua de atacuri cibernetice. De asemenea, FortiGate oferă opțiuni avansate de filtrare a pachetelor, cum ar fi filtrarea după conținutul aplicației și filtrarea după protocolul de transport.

O altă caracteristică importantă a FortiGate este funcționalitatea sa de virtual private network (VPN). Aceasta permite utilizatorilor să se conecteze în siguranță la rețeaua internă a companiei de oriunde, prin crearea unei conexiuni criptate între dispozitivul lor și rețeaua internă. FortiGate oferă mai multe tipuri de VPN, inclusiv VPN-uri de site la site pentru conectarea mai multor puncte de lucru sau sedii.

În plus, FortiGate oferă protecție împotriva amenințărilor cibernetice prin intermediul mai multor straturi de securitate. Acestea include filtrarea spam-ului, protecția împotriva virusilor și a malware-ului, precum și protecția împotriva atacurilor de tip denial-of-service. FortiGate folosește tehnologii avansate de inteligență artificială și machine learning pentru a identifica și a bloca amenințările cibernetice în timp real.

FortiGate oferă o gamă largă de opțiuni de gestionare și raportare pentru a ajuta administatorii de rețea să monitorizeze și să gestioneze securitatea rețelei. Acest lucru include instrumente de gestionare centralizată, rapoarte de securitate detaliate și opțiuni de alertă în caz de amenințare detectată.

Daca dorești să implementezi o soluție de firewall și securitate cibernetică la tine în companie, te rugăm să ne contactezi.


 

Call Now ButtonSuna acum!