Microsoft lanseaza abonamentul Basic cu doar 10 lei pe luna

Microsoft lanseaza abonamentul Basic cu doar 10 lei pe luna

Microsoft a anunțat lansarea unui nou abonament, mai accesibil, pentru serviciile Microsoft 365. Abonamentul Basic este creat special pentru a înlocui abonamentul OneDrive de bază, cu 100 GB de stocare în cloud, oferind și alte beneficii pentru a atrage clienții către zona Office. Lansarea acestui nou plan tarifar va avea loc la sfârșitul acestei luni, mai precis pe 30 ianuarie 2023.

Cu noul pachet Microsoft 365 Basic, veți beneficia de 100 GB de spatiu de stocare pe OneDrive,  fără reclame în Outlook, atât pe mobil cât și pe web. Căsuța de e-mail de pe Outlook.com va fi, de asemenea, criptată pentru abonații acestui plan.

Noile abonamente Microsoft 365, Basic, Personal, Family

In curand Microsoft va adăuga și alte funcții de securitate avansată pentru acest pachet, precum Personal Vault, link-uri protejate cu parolă în OneDrive sau care pot expira, detectarea ransomware și restaurarea fișierelor infectate sau criptate, precum și posibilitatea de a restaura mai multe fișiere șterse în același timp. Un alt beneficiu al acestei tranziții este că Microsoft oferă suport tehnic prin telefon sau chat pentru clienții Microsoft 365. Ce nu veți primi însă prin acest plan tarifar este acces la aplicațiile desktop din suita Office (Word, Excel, PowerPoint). Aceste servicii pot fi accesate doar din browser, într-o versiune web, cu funcționalitate limitată, similară cu Google Docs.

Pe scurt, Microsoft anunță lansarea unui nou pachet, mai accesibil, numit Microsoft 365 Basic, care include 100 GB de stocare în cloud prin OneDrive, experiență fără reclame în Outlook, criptare a căsuței de e-mail și suport tehnic prin telefon sau chat totul la 2 euro sau 10 lei pe luna in Romania.

Daca doriti sa aflati cum va poate ajuta noul abonament de la Microsoft 365 Basic, va rugam sa ne contactati. Colegii nostri va vor raspunde cu cea mai mare placere.

Call Now ButtonSuna acum!